Akak makan akak promote.

Dulu akak nih memang kuat migraine. Sampai tahap nak cabut kepala letak kat peti ais. Rasa nak hantuk kat dinding pun ada. EL / MC jangan cakap. Ada tu sampai stock MC setahun tu terus habis tak berbaki. Nasib baik tak boleh carry forward.

Sekarang Kak RinnĀ dah pandai. Akak makan ostematrix + omega guard / B Complex. Bila akak tengok hasilnya akak dah tak ragu-ragu nak teruskan. Serious! Akak tak akan jual kalau tak bagus. Kenapa selepas 2 tahun baru nak jual atau promote? Itulah buktinya. Akak bukan makan seminggu dua terus jual terus promote. Akak dah makan 2 tahun. Akak dah nampak kesannya. Migraine under control. EL / MC pun kurang dalam tempoh 2 tahun tu.

Akak share apa yang akak yakin untuk share dengan semua orang. Akak share sebab akak nak kita sama-sama sihat. Apa-apa saja yang mendatangkan kesan yang sangat baik, akak tak ragu-ragu nak share.

Tak mahal ke? Kak RinnĀ fikir long term punya investment je. Cuba dulu barulah boleh cakap tentang harga. Berbaloi atau tidak. Kalau nak dapat harga murah, jadilah ahli. Akak pun jadi ahli sebab nak makan sendiri je. Tapi bila dah terbukti kesannya pada diri sendiri, akak pun confident nak share kat semua.

Bukan sekadar kalsium

Bukan sekadar kalsium

Nak beli? Nak tau lebih lanjut? Nak lagi banyak testimoni? Nak join ahli? Contact akak di talian 012-2676315 (Kak Rinn). Whatsapp boleh. Telegram pun boleh. PM pun boleh jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation