Stlh penelitian dibuat, akhirnye mama zahraa dpt menarik nafas lega…. fuhhh!!!…. tp, sblm mengumumkan pemenang… ape kate kite cite ttg contestant yg x berjaya dulu… spy dpt diamik ‘action’…huhu

gambo2 sume mmg da menarik… tp, malangnye ramai yg TERLUPA syarat no.4….

4. Sila tepek banner di atas kat sidebar anda dengan pautan ke laman contest ini… ( Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry ) – No linkback will be disqualified!!!….

cuma 2 contestant je yg menepek banner tersebut kat sidebar masing2…. secara jujurnya, ketiadaan banner kat sidebar menyebabkan penyertaan mereka DISQUALIFIED…. mama zahraa mohon maaf ye kpd yg x berjaya tuh…. insya allah akan ade lg contest2 sebegini pd masa mendatang… jgn bosan menunggu ye…..

ermmm…. antara 2 contestant yg memenuhi syarat tuh plak masih memeningkn mama zahraa…. x tau nak pilih yg mane….

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

1. done! 2. done! 3. done! 4. done! 5. done!

http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest31dec.html

1. done! 2. done! 3. done! 4. done! 5. done!

so, mama zahraa pun mintak laa bantuan papa zahraa utk buat keputusan… jeng…jeng…jeng….. pemilihan gambo nih pun adlh kerana keceriaan yg ditunjukkan dlm gambo tersebut… skali lg ZAI KULIM memenangi contest anjuran mama zahraa… tahniah!!!…. hadiah akan dikirimkn slps mama zahraa kembali dr sabah….

akif wirdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “FUH!!!… LEGA…”

  1. zai kulim says:

    yeahhhhhhhh..menang lagi tahnks kerna memilih si akif..

    nie cadangan zai jer….supaya lain kali kalau nak buat contest hebohkan kat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/
    dan http://my-giveaway.blogspot.com/

    sbb 2link tu mmg ttg contest jer…
    supaya nanti lebih ramai yg akan join…maybe kurang org join sbb org tak tahu kot..ttg contest nie.

    tq

  2. zai..thanks 4 the in4…

  3. anin says:

    takde hadiah saguhati utk syahmi ke???

  4. anin : akan dipertimbangkan…. coz hadiah pun blm diposkn lg…

  5. anin says:

    ok will wait if ada rezeki syahmi 😉

  6. zai kulim : boleh x emelkn skali lg alamat??… alamat hari tu hilang….
    anin : boleh emelkn alamat???… princesseryna@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation