pampers

Ini kali kedua mama Zahraa anjurkan contest…. Bukan ape.. saje nak menambahkan kenalan….

Syarat-Syarat Penyertaan :

1. WAJIB menjadi FOLLOWER blog akudiazahraa.blogspot.com

2. Sila sertakan nama & tarikh lahir bayi anda.

3. Penyertaan terbuka kepada bayi-bayi berusia 0-18 bulan (Berdasarkan usia semasa).

4. Sila tepek banner di atas kat sidebar anda dengan pautan ke laman contest ini… ( Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry ) – No linkback will be disqualified!!!….

5. Sila masukkan blog penganjur dlm bloglist anda.

6. Sila buat N3 tentang contest ini – 1 contestant utk 1 N3 shj.

7. jangan lupa tinggalkan comment anda di N3 ini agar dpt diterjah dgn segera.

8. Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yg dilantik oleh pihak penganjur.

9. Tarikh tutup penyertaan : 31/12/2009

***Pemenang akan menerima Hadiah Misteri drpd penganjur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “BABY WITH PAMPERS CONTEST”

  1. fieza says:

    salam….nak tanya…gambar baby pakai dypers atau bergambar ngan pek dypers??

  2. fieza : gambar baby ngan pek drypers…

  3. aisyahumaira says:

    slm..
    Cönfuse ni..pampers jenama drypers je ke yg blh join? Ke apa2 brand pampers?

  4. aisyahumaira : x kisah… jenama ape pun x kisah… janji baby ngan pek pampers…

  5. salam pn.penganjur…

    saya ada join contest ini yer…silalah terjah..

    http://qistinaolivia.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

    TQ… 🙂

  6. ::Mamalyna:: says:

    salam perkenalan, anak saya join contest…ni link saya..

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/baby-with-pampers-contest.html

    TQVM

  7. Em's Family says:

    sorry cancel, tak yah publish yr, i dah delete.. sebab anak dah besau.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation