Oleh kerana kita semua akan menyambut raya tidak lama lagi, saya dengan ini berbesar hati untuk menganjurkan contest bertemakan HARI RAYA… Ini kerana saya suka sangat melihat anak-anak kecil memakai pakaian raya… Hadiah ditaja oleh saya & suami ..

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut ;

1. Sertakan gambar anak anda sedang memakai pakaian raya dan ceritakan tentang gambar tersebut.

2. Penyertaan terbuka kepada anak-anak kecil yang berusia 0-3 tahun.

3. Link to blog Princess Eryna in your entry and add my blog in your bloglist : http://akudiazahraa.blogspot.com/ (no link back will be disqualified)

4. Anda boleh menghantar beberapa gambar yang anda suka tetapi hanya 1 gambar untuk 1 n3.

5. Tinggalkan jejak anda di blog ini sebagai bukti penyertaan.

6. Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang dilantik…

7. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Oktober 2009 tepat jam 12.00 tengahari.

8. Hanya 3 pemenang bertuah sahaja yang bakal mendapat hadiah utama. ( Mungkin akan ada hadiah extra… bergantung kpd mood penaja bersama) – hadiah2 semua didatangkan dari Sabah.

————————–

Hadiah Pertama – Ramtai Mutiara

pearl 5

Hadiah Kedua – Rantai tangan Zhulian + mutiara

pearl 3

Hadiah Ketiga – seperti di atas jugak..kalo x silap!

pearl 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “PRINCESS ERYNA’S GIVEAWAY – SI KECIL DAN PAKAIAN RAYA (MODE MELEKAT SEHINGGA 20 OKTOBER 2009) – utk n3 terbaru sila scroll down erk…”

  1. fieza says:

    Saya pasti joint….jom singgah blog saya

  2. This comment has been removed by the author.

  3. maaf atas kesilapan teknikal erk…. bleh x cuba lg skali tinggalkan komen kat cnie…. sy sdg cuba mengesan masalah tersebut…. tq!

  4. asmieyra says:

    alhamdulillah.. button coment dah aktif… maybe sis control admin kot..tu prob. or privatekan komen.. tahler..sy pon br dlm dunia blogging nie.. ni penyertaan sy… tq… ** sis dah copy link..ni resend jer: http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/10/princess-eryna-giveaway-sikecil-dan.html

  5. sis arma says:

    Assalamualaikum,
    Puan Eryna, saya dah add link puan dlm list blog saya..salam ukhwah saya ucapkan…link blog sis ialah:
    http:small-khalifah.blogspot.com

  6. sis arma says:

    eryna,
    sorry link tadi kesilapan typing error. ni yg betul addressnya.

    http://small-khalifah.blogspot.com

  7. yup…. da tgk da td….

  8. AziE-rAh says:

    Assalamualaikum,
    Salam perkenalan.. Slmt hari raya.
    Saya dtg sbb nak join giveaway nie.. Blh tak? Ni link nyer yer…
    http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/10/contest-berbaju-raya-lagi.html

  9. Wawa Syaida says:

    salam kak eryna….wawa join jugak tau….sm la sblum ni xleh tinggal comment…jengok2 la blog wawa….:)

    http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/

  10. Faryza says:

    salam…mama Amir nak join giveaway ni juga..
    nama: nor fariza
    email : faryza@gmail.com
    link :http://faryza27.blogspot.com/2009/10/princess-erynas-giveaway-si-kecil-dan.html

    meh..tgk..tau

  11. asmieyra says:

    salam sis nak join tuk 2nd n3.. boleh tak? tamaknyer saya… check it outtt huhuuhttp://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/10/princess-erynas-giveaway.html

  12. zai kulim says:

    oopppsss…ada lagi satu entry..sbb leh buat lebih dari satu entry kan..jadi zai buat 2..leh terima tak??

    http://zaikulim.blogspot.com/2009/09/princess-erynas-giveaway-si-kecil-dan.html

  13. LuvZa says:

    Salam kenalan..

    Sy dh wat n3 tuk contest ni..
    Ini linknye:
    http://luvza2881.blogspot.com/2009/10/si-kecil-dan-pakaian-raya-contest.html

    Jemput jenguk ek..klu ade syarat yg x cukup bgtau ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation