Sku cukup terkejut bila terdengar bunyi berdentum… rupanya Zahraa jatuh dari katil… Aku terkedu…. Aku terus dukung dan peluk Zahraa sebaik sahaja mendengar tangisannya…. Abg terus masuk ke bilik bertanyakan keadaan Zahraa… Abg siap marah kat aku… Yerr laaa…. kesilapan aku laa… aku terlelap seketika…. tp, Zahraa telah dikepong oleh bantal2 pelok… aku musykil… camne bleh jatuh????…. jatuh terlentang plak tuh….. aku mcm nak nangis jerr time tuh…. aku peluk Zahraa kuat2….

DSC00104

DSC00105

ini bukanlah gambar yang diambil semasa atau selepas Zahraa terjun katil… gambar ni dah lama aku amik… Aku saja tepek kat cnie… nak tunjuk  muka Zahraa nangis…. tp, smlm… Zahraa nangis lg kuat…. muka Zahraa lg merah drpd gambar yg ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “TERJUN KATIL…..”

  1. AziE-rAh says:

    Ya, Allah. Mmg takut sgt masa tue kan? Rasa mcm nak tercabut nyawa. Saya pun pernah alami, anak saya jatuh katil. Dah kepung keliling, tp x tahu mcm mana leh jatuh.

  2. LuvZa says:

    Same lah ngan sy..siap benjol cam telo je dahi dia..mmg panik gak la..
    Ader refer ngan doktor, klu anak jatuh, then dlm 24 jam ader alami muntah2 @ sesuatu yg pelik2 je, terus bwk klinik..
    then 1 lg petua, org kate bg minum air mask kt baby tu tuk ilangkan gemuruh dia..

  3. hehehee…tp zahraa nih lasak skeeet… da jatuh tuh…. bleh lg nak panjat2 plak….. skang da x pakai katil da… da bukak tinggalkan tilam jerr… tp tilam pun da tebal gile…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation