BERKATA DALAM HATI

Berkata dalam hati… orang itu menyusahkan orang itu merimaskan orang itu melemaskan Berkata dalam hati… benarkah orang itu? betulkah orang itu? pastikah orang itu? Berkata dalam hati… kayakah orang itu? berhartakah orang itu? berduitkah orang itu? Berkata dalam hati… miskinkah dia? papakah dia? susahkah dia?

GAJI………

today, aku da dpt gaji… tp duit gaji tuh susut daa… x sampai sekerat ari…. mcm2 nak kene bayo… astro ade 2 bil…(1 kat umah adik aku,liza) digi (internet daaa – b4 21hb nak kene bayo tiap2 bln) maxis (b4 21hb nak kene bayo tiap2 bln) umah sewa… pengasuh… blanjerr

DEMAM…

actually, N3 nih da lame gak terperap kat Windows Live Writer… kalo korang tgk tajuk N3 kat atas tuh laa kn, korang pk sape yg demam? aku? abg? atau, c kecik zahraa? nak tau???……………… tgk laaa sendiri erk… nih laa gambo org yg demam tuh… cian jerrr aku tgk zahraa

Scroll Up