MENGAMUK…

Maaf.
Tiada entri bergambar.
Cuma nak berkongsi.
My little Princess sekarang suka sangat mengamuk bila jaga dari tidur.
Terjaga jam 2-3 pagi pula tu.
Bagi susu, tak nak.
Bagi bf pun tak nak.
Naik pening dibuatnya.
Geram juga.
Bukan sekali dua Zahraa buat macam tu.
Dah selalu sangat.
Papa dia pun kadang-kadang marah juga.
Ye lah! Dah bagi itu ini pun masih mengamuk lagi..
Kadang-kadang, masa nak tidur pun macam itu juga.
Menduga betullah si kecil ni.
 

4 thoughts on “MENGAMUK…

  1. Faryza says:

    sori bertanya…zahra nk dpt adik ke?hehehe
    sbb anak sy perangai mcm ni laa sblum sy tau dia nk dpt adik lagi..opss maaf klu salah ye…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up