SUDAH SIHAT

Masih tiada gambar nak dikongsi.Cerita pun tiada yang menarik…Mama cuma bagitahu yang Zahraa dah makin sihat.. Semalam, balik dari klinik, mama singgah beli nasi goreng..Dia dah mula berselera untuk makan…Petang tu, mama masakkan bubur untuk dia..Dalam bubur tu mama dah campurkan ubat garam yang Doctor bagi tu..Walaupun hanya bubur kosong

ZAHRAA TAK SIHAT

Anak mama tu tak sihat.Dia keracunan makanan.Muntah & cirit-birit. Dah bawa ke klinik..2 buah klinik tau!Kedua-duanya adalah klinik panel.Ubat dah bagi.Tapi, dia masih macam itu juga.Pagi tadi, kami bawa dia pergi Hospital Sg.Buloh.As usual, Doctor cuma bagi consult sedikit & 2 jenis ubat.Ubat demam & Air garam..Dia nampak sangat lesu.Dia

KASUT BARU

Untuk bacaan yang lebih jelas dan terang.. Tak perlu pakai kaca mata. Hanya memerlukan you all baca entry berkaitan terlebih dahulu. Dah habis baca??.. Ok!… inilah kasut yang aku maksudkan itu.   So nice bila disarungkan ke kakiku…   As I told already, kasut ini aku beli di sebuah kedai

MERAJUK

Maaf.Tiada entri bergambar untuk kali ini.Mama cuma nak cerita pasal Zahraa.Sejak akhir-akhir ni, dia suka sangat merajuk.Merajuk sebab mama marah dia..Sedang BF.. mungkin sebab geram kerana air susu tak banyak…Zahraa gigit kat tempat yang memang dah luka (kesan gigitan sebelum itu)..Mama marah dan angkat dia…Letak kat tepi… mama terus tak

Scroll Up