APA KAITAN AKU DAN LISA SURIHANI??

Baru sebentar tadi aku try 1 aplikasi kuiz di facebook.
Dan, keputusannya cukup mengujakan aku…
Nak tau?…
Nak share-lah ni..
Sabar!…

Selepas aku try aplikasi kuiz ‘Siapakah artis wanita Malaysia yang mirip kamu?’ …
Aku cukup teruja sampai tak sabar-sabar nak update blog..
Nak tau tak siapa artis yang dimaksudkan itu?… Hahaha!!….
Dialah artis tersebut.

Tak percaya?… ini buktinya….

Nampak tak???…

Nak lagi jelas??…
Sila add aku sebagai friend you all dalam facebook ye…
Ceh!!…. nak promote facebook acount tu….
Tapi, kalau you all nak add pun, aku Ok je…
Dengan syarat, jangan bagi aku hadiah farmville Ok!…

Aku dah tak layan game-game tu…
Sekarang ni, aku cuma layan Mafia Wars je….
Itu pun, kadang-kadang assistant a.k.a inchek hubby aku yang tolong mainkan….

4 thoughts on “APA KAITAN AKU DAN LISA SURIHANI??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up