CONTEST @akudiazahraa.blogspot.com(sticky note entry : for new entry sila scroll ke bawah)

Rasanya macam dah lama mama tak buat contest kan?
Boleh tak kalau mama nak buat contest?… mudah je…

Contest berbunyi begini… eh!!… berbunyi ke apa entah!..
Di bawah ini adalah soalan contest

“Berapakah umur Zahraa pada 03/02/2011 nanti?….”

** soalan telah diedit semula… harap maaf!…

Sila beri jawapan dalam mengikut format yang diberikan…

Syarat-syarat penyertaan ;

1. Wajib ada blog. Harus menjadi follower kepada blog ini… Harus ya… bukan wajib….
2. Jawapan berdasarkan tahun dan bulan sahaja… Hari tidak akan dikira…
3. Jawapan paling tepat & cepat akan menerima hadiah ( seharusnya adalah pearl tapi gambar terlupa nak snap )
4. “Letak banner di bawah ini di sidebar blog kamu dengan link ke entry contest ini

Update
5.  Tarikh tutup : 31/12/2010 jam 12.00 tengahari
(akan ditutup pada bila-bila masa kerana sambutan yang tidak menggalakkan)

oppsss…. terlupa sesuatu…. contest ini adalah yang paling mudah sekali…
Tak perlu susah-payah nak buat entry pasal contest ini tapi kamu hanya perlu tinggalkan komen di sini….

8 thoughts on “CONTEST @akudiazahraa.blogspot.com(sticky note entry : for new entry sila scroll ke bawah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up