MUKA BAIK…

Mama nak share 1 gambar dengan kamu…Gambar baru… Muka baik je kan?…Jangan tak tau….Zahraa ni lasak bukan main..nama je perempuan..tapi perangai macam lelaki..panjat sana…panjat sini..smack down mama..smack down papa…  Hari-hari mama pening nak layan karenah dia..Tapi, kalau dia demam..risau juga..ye lah… kita dah biasa tengok dia aktif..tiba-tiba, terbaring lesu..Sedih tau…Nakal-nakal

VAIO ATAU AIWA?

Dah lama aku nak update pasal ni.. tapi, aku selalu lupa. Kalau aku tak lupa, mesti aku penat.. Bila aku penat, maknanya, tiadalah update. Ceritanya begini….. Last two weeks punya cerita, kalau aku tak silap. Aku lepak kat surau office sementara menunggu Inchek Hubby datang jemput. Macam biasa, aku mesti

Scroll Up