TERBABAS!!

Kejadian berlaku pagi-pagi buta. Berlaku di hadapan mata kami berdua. Ketika itu, Inchek Hubby sedang dalam perjalanan untuk menghantar aku ke office di Seksyen 9. Aku nampak. Dia pun nampak apa yang berlaku. Orang itu terbabas. Nampak seperti tiada apa-apa yang berlaku terhadap penunggang motorsikal tersebut kerana aku lihat dia

CUTI REHAT!

Actually, aku start cuti 04/03 hari tu lagi.. Sempena birthday si Zahraa. Taklah! My parents datang dari Sabahlah. Saja datang bercuti. Berehat-rehat di rumah.. Oleh kerana aku sedang bercuti…So, jangan ada sesiapa cuba mengganggu ketenanganku. Ada seorang akak tu sibuk sms dan call aku… Tapi, aku malas nak reply that

HAPPY BIRTHDAY!!

Anak mama dah 2 tahun…Semoga anak mama menjadi anak yang solehah…anak yang baik.. anak yang mendengar kata..Happy birthday to you!!Happy birthday to you!! Hadiah birthday untuk Zahraa mama dah beli dah…. Time nak belikan dia hadiah ni… memang payah!Tak nak turun dari basikal..Papa dia terpaksa tolak dia sampai ke kaunter

FANATIK RAM KATANYA!

RAM? Apa itu RAM? kamu tau? Hah! aku nak bagitaulah ni.. RAM is stand for Ramlee Awang Murshid. Aku cukup minat dengan karya-karya beliau. RAM ni berasal dari Papar, Sabah. Beliau merupakan penulis kisah thriller no.1 di Malaysia. Kenapa baru sekarang nak buat entry pasal beliau? katanya fanatik! Hahhaa! Bukan

Scroll Up