AKAN DATANG!

Insya Allah! Zahraa bakal dapat adik.
Soon! tapi, bila?
biarlah dirahsiakan dulu ye….
Mama dah mula biasakan panggil Zahraa kakak..
Time dia menyusu… dia suka usap perut mama.
then, cakap “adik..adik… adik tido”…
cute je dengar dia cakap macam tu…

You all kira sendirilah ye…. ehehe…

Tak dapat nak bayangkan bila baby dah lahir nanti…
Sebab Zahraa sekarang makin nakal…
Tapi, mama tengok.. dia macam suka baby
Tak tahulah pula kalau ada adik sendiri nanti…
setakat ni, nampak dia suka baby
Balik Seremban hari tu, kebetulan ada cousin dia yang kecil tu…
siap peluk bagai… nak baring sebelah baby
tak bagi orang lain dekat dengan baby….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up