Salam Ramadhan!

Salam Ramadhan Al-Mubarak untuk semua. Maka, secara rasminya diumumkan bahawa esok adalah hari pertama kita semua akan berpuasa. Tapi, time penyimpan mohor besar raja-raja yang baru tu buat announcement… aku tak de feel.. tak berdebar-debar langsung… tak excited.. hahaa… Sumber : sini Anyway, jangan lupa pasang niat berpuasa tau… Ini niat

Pindah…

Actually, dah masuk 5 bulan aku pindah rumah. Tapi, aku tak de masa nak memblogkan urusan perpindahan dari rumah lama ke rumah baru. Anyway, aku masuk rumah baru dalam bulan Februari. Tak ingatlah pula masuk awal bulan.. tengah bulan atau akhir bulan.. yang aku ingat time tu cuti Chinese New

Kek Pisang

Wah! sejak-sejak preggy ni, rajin sangat buat kek. Baby dalam perut ni teringin nak makan kot.. Hahaha!.. Jangankan baby dalam perut, mama dengan kakak dia pun sama. Kalau si kakak tu… kek..kek.. nak..nak.. itulah yang dia cakap bila nampak kek..  Nak resipi? Boleh! hal kecil je.. Bahan-bahan yang diperlukan; 2

Perkembangan dia..

Actually, mama rasa si kakak ni lambat sikit perkembangan dia… Biasanya dalam usia kakak sekarang… dia sepatutnya dah lancar bercakap.. tapi, si kakak masih lagi belum pandai buat ayat.. setakat ini.. dia tahu sebut ayat-ayat ini je.. papa e’ alik = papa belum balik papa e’ ije = papa pergi

Scroll Up