Hantu Game!

Aku memang gila game.. Macam budak-budak kan? Hahaha! nak buat macam mana.. Inchek Hubby pun gila game juga.. tapi, dia tak layan game yang macam ini.. dia layan strategy game… Time mengandungkan si kakak dulu, aku asyik layan game je.. Sampaikan si kakak pun sekarang dah pandai layan game… Pantang

Nebulizer!

Papa yang setia menemani si kakak.. neb again.. kali ke-3 rasanya… tapi, bukan dalam tempoh terdekatlah… actually, mama kesian tengok budak yang ambil neb… meraung-raung.. macam si kakak dulu jugalah.. 1st time ambil neb.. menangis macam orang kena dera.. 1st time si kakak ambil neb kat klinik Menara.. 2nd time,

Scroll Up