Kad Raya kedua tahun ini…

Sebelum ni, aku ada mention pasal kad raya dalam twitter kan?.. So, inilah kad raya yang aku dapat daripada si @TaufiqHelios tu…. Suci murni je warna… 

yang tak tahan tu… siap selit duit raya sekali… letak duit seringgit pula tu… hahaha! Dah reply dah kad si @TaufiqHelios ni… tapi, tak de duit raya… Sebab aku reply sebelum kad si @TaufiqHelios ni sampai… hahaha!… terbaikkan? kata nak buat sistem barter…. 

Anyway, thanks ye @TaufiqHelios bagi kad raya ni.. tahun depan bagilah lagi…. duit raya tu pun kena tambah juga ye tahun depan…. hehee… tahun depan anak aku dah dua… hahaa… jangan lupa ok!… Hah! agak-agak kad raya yang aku pos untuk si @TaufikHelios tu dah selamat sampai atau belum ye? Budak @TaufikHelios ni pun senyap je kat twitter.. macam dah lama tak nampak dia kat timeline.. Dia dah balik kampung ke?…

6 thoughts on “Kad Raya kedua tahun ini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up