Nama-nama Islamik!

Kalau dihitung,
lagi beberapa hari mama nak bersalin.
dag! dig! dug!
makin kencang denyut nadi..
Dengan harapan agar semuanya berjalan dengan lancar.
Semoga dipermudahkan segalanya untuk mama..
Amin!
Oh! ya..
dalam tempoh menunggu hari nak bersalin ni,
mama rajin pula menela’ah buku ni..
Adalah juga nama-nama yang mama berkenan..
tapi, kena dapatkan persetujuan papa dulu..
Merah jambu atau biru?
hahaha!..
masih lagi jadi tanda tanya ye?
tak pe!
lagi seminggu dapatlah jawapannya..
Sabar tau!..
Dah deliver nanti,
mama announce-lah!
buat entry khas untuk introduce new baby nanti..
apa-apa pun,
kena tengok mama punya kondisi macam mana..
kalau mama rajin & sihat,
entry tu akan keluar seawal 2-3 hari selepas bersalin..
kalau tak..
maknanya, tunggulah lepas pantang ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up