Haluuuuu…

Hi… Dhiyaa again..mama saya mesti lupa nak update pasal appointment saya hari tu kan?tak pe.. saya tolong update untuk mama saya erk..16/4/2012 tu kan..saya ada appointment kat Klinik Kesihatan Seksyen 7..Berat saya 6.1kg…Tinggi saya pula 60cm… Sekarang, saya dah pandai pegang botol sendiri..tapi, still nak kena monitor dengan mama saya..takut nanti

5 bulan

Eh! hari ni dah 10hb ye?  Adik Dhiyaa dah cukup 5 bulanlah hari ni… dah pandai pusing sendiri.. dia lebih suka meniarap daripada baring menelentang.. bila dah meniarap.. mulalah angkat kepala.. dia dah pandai panggil orang.. dia tahu kalau orang tak de kat sebelah dia.. bertempik panggil kita… dah pandai

Scroll Up