Hai..
Dhiyaa again
Mama tak sempat nak update pasal appointment hari tu..
Ok! sekarang juga mama update..
macam yang mama bagitahu sebelum ni..
Baby Dhiyaa ada appointment kat Klinik Seksyen 7 hari tu kan?..
So, mama nak share perkembangan Dhiyaa dengan semualah..
Berat Dhiyaa dah naik jadi 5.1kg..
Panjang pula, 59cm…
Nurse tanya baby dah pandai senyum tak?
Mama angguk je..
Actually, anak mama ni dah pandai nak main juga..
dah pandai panggil orang..
dah pandai hisap jari…
dah pandai tengok tv..
hurmmm… cepat membesarkan anak mama ni?..
semoga sihat walafiatlah hendaknya…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Appointment 16012012”

  1. ♥cikmOt♥ says:

    samalah ngan iris…
    tapi anak saya lum bleh meniarap lagi…

  2. RinnAzrinah says:

    Anak sy pun sama.. Belum pandai pusing lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation