Sticker RM tukar warna?

Jumaat, minggu terakhir sebelum Ramadhan.. aku keluar dengan tuan punya sticker ni. Aku tabiklah kat dia. katanya ‘ai read Redmummy.com‘ .. Setahu aku, sticker yang dikeluarkan oleh RM berwarna merah. tapi, mengapa yang ini berwarna orange?  Nak tahu siapa pemiliknya? Kak Nurul. Alah! yang tu…. nak kenal? pergi tengok kat blog dia. Klik je nama dia tu… 

Dia sebenarnya dah lama follow blog RM tu.. Tengoklah! sticker yang asalnya berwarna merah tu dah jadi orange. Setia tak setia dia kat RM? RM tu apa? Red Mummy boleh.. Ringgit Malaysia pun boleh.. Hahaha!… dua-dua dia follow
RM keluarkan lagi tak sticker ni? Kalau ada lagi, aku nak. Tapi, nak letak kat mana? Aku bukan pandai bawa kereta. Takkan nak tampal kat kereta Inchek Hubby pula? marah dia nanti.. Nak tampal kat sliding door.. Boleh?… hahaha…
Hah! kau… tak nak create sticker? readers kau kan ramai… aku? aku mana layak.. aku cuma blogger picisan.. Siapalah nak beli sticker aku tu.. bagi free pun, belum tentu orang nak… Kan, semua yang orang ada.. kau nak ada juga… Aku.. aku…. aku bukan copycat… nak tiru orang.. aku tak layak…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: RinnAzrinah

princesseryna.blogspot.com akudiazahraa.blogspot.com suarahatiberkata.blogspot.com hanirzamiharbi.com itu semua aku yang punya...

2 thoughts on “Sticker RM tukar warna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge