Berita penuh di sini
Wah! dah ada pemenang… Congrats kepada mereka yang berjaya. 

3rd Place

Tempat ketiga dimenangi oleh Mohd Aizat Bin Asha’ari dengan 95,100 kilometer… Dia menang HTC Desire S. 

2nd Place
Tempat kedua pula dimenangi oleh Yumiko Bebe dengan 111,054 kilometer. Dia menang Canon EOS 550D.

1st Place

Dan, pemenang tempat pertama adalah Nicky Kuan dengan 115,365 kilometer. Dia lagilah! menang iPad..

Hebat-hebatkan mereka? Jealous aku! Aku cuba macam-macam contest tapi tak pernah menang… Hahaha!… muka tak de rezeki.. So, aku pun dah fed-up nak masuk mana-mana contest… Kecewa! 
Bila churp2 nak buat contest macam ini lagi?… Nak try again-lah… Dare to fail ok!… Usaha tangga kejayaan!… hahaa!… tapi, kalau dah banyak kali gagal tu… faham-faham sendiri sudah!… memang muka tak de rezeki kan?…. berundurlah… hahaa.. kalau tak, asyik kena kutuk dengan orang je nanti… hahaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation