Entah!
time tengah menunggu hari ni,
mama rajinlah pula godek-godek gambar lama..
seronok tengok gambar si kakak time baby..
lagi-lagi time baru lahir..
merah je mama tengok..
Geram!
Eh! ini gambar si kakak
beberapa hari selepas lahir kot..
sebab dah tak tembam dah.
cute kan?
rindu rasanya!
ini yang buatkan mama tak sabar nak masuk labour room.
Time nak bersalinkan si kakak dulu,
memang mama kena masuk labour room..
tapi,
si kakak tak lahir secara normal..
Cesarean!
sebab, si kakak dah buang najis dalam perut mama..
so,
terpaksalah operate!
makanya,
si kakak keluar ikut tingkap.. 
cuba tengok gambar ni pula!
Ada rupa si kakak tak?
ini gambar baby Arya.
sepupu si kakak.
lahir dalam bulan April tahun ni juga.
Eh!
that’s mean,
sebaya dengan baby mama dalam perut nilah kan?
Mula-mula mama tengok baby Arya ni,
mama teringatkan si kakak.
if tengok face to face,
memang ada iras..
kata sepupu?
mestilah ada iras..
tapi,
time raya hari tu..
baby Arya dah gelap sikit..
dah ikut kulit papa dia..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Ada iras tak?”

  1. Nazz@Purple says:

    ha’a ada iras2..sepupukan..

  2. assalamualaikum…

    salam perkenalan..

    terima kasih ebrkunjung dan hantar komen di blog saya..

    kunjungan sdri amat sy hargai..

    semoga berkunjung semula ya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation