Tahun ni kakak dapat 2 pasang baju raya..
dan, sepasang kasut…
baju raya purple tu, beli kat Mydin USJ…
yang gaun tu, beli kat Jusco Bukit Raja…
kasut tu pula, beli kat Kompleks PKNS je…
yang lain-lain tak de discount
cuma baju gaun tu je… 50%…
brand poney
tahu-tahulah harga asal macam mana kan?..
nak beli baju-baju yang ada brand ni..
tunggu time sales je…
hehee… tak kuasa mama nak beli time harga tengah mahal..
banyak lagi benda lain yang lebih penting mama nak kena settle..

Hari tu, mama saja bagi si kakak try baju kurung dengan kasut tu..
suka je dia…
siap tak nak buka..
tengok kat cermin..
tahu dia cakap apa?
comel!!… hahaha
kecil-kecil lagi dah pandai perasan comel…haha..
siap posing depan cermin tu…
Ahad lepas, mama bagi dia pakai kasut tu..
pandai pula dia…
balik je dari jalan-jalan kat Sunway Pyramid & Carrefour..
dia terus buka kasut & letak balik dalam kotak…
Simpan… hehehe…
dah besar dah anak mama ye…
pandai…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Baju Raya si kakak…”

  1. mr_mrs mikko says:

    pndai lak si kaka simpan balik kasut lpas pakai eh..waaaaa, bupurple lah dia raya tawn ni..

  2. RinnAzrinah says:

    tuh la…. pas tuh nnt kan.. dia tanya balik mana kasut…

  3. Mr Rileks says:

    mseti sronok bl dpt baju raya… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation