Dah lama mama teringin nak beli cheongsam. 
Tak dapat beli untuk diri-sendiri..
Belilah untuk si kakak.

Tapi tersilap beli size-lah pula..
Ngam-ngam kat badan kakak je..
Boleh pakai sekali…
lepas ni kena beli lainlah nampaknya…
Mama memang suka sangat tengok budak-budak pakai cheongsam..
Tu yang tak lepas peluang..
belikan juga si kakak..
melepas hajat kata orang..
Puasa pun semakin hampir…
maknanya, raya juga semakin menghampiri…
tak taulah… tahun ni, nak shopping baju raya ke tak…
kalau shopping pun, mungkin untuk si kakak je..
kalau nak shopping, nak theme color apa?
theme pun mama dengan papa tak decide lagi…
Sabar jelah…
Shopping last minutes kot nanti…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation