Bz + Penat

Blog terbiar eh? sorry laa.. memang aku tak sempat nak update ape2 pun dalam nih.. name jer da pakai domain sendiri kan? actually, aku tersangat2 laa bz skang nih.. nak on fb pun skali skala je.. mentuit? lagi laa.. kalo ade ternampak ade mentuit kerr? update status fb ke? tuh pun guna bekberi ok! kalo kata nak ngadap fb 23 jam.. tuit 40 jam.. idak lerr…

ntah laa.. aku rase kan.. sejak 2 menjak nih kebizian tuh makin menjadi2.. plus ngan kemalasan lagi.. memang idak lerr.. nih pun, baru ade mase nak update.. tapi, kate nak update panjang2 tuh… nanti2 je laa… bulan pose nih aku rase letih yang amat.. balik rumah, layan si kecik 2 orang tuh.. tido kan si kecik.. ngan aku2 skali tertido same.. so penat!

sepanjang bulan pose nih, aku memang tak dan nak masak.. lauk iftar sume aku beli kat PARAM jerr.. memang malas + letih… harap2 sepanjang cuti raya nanti dapat laaa habiskan masa ngan family.. time cuti aku memang malas dan tak nak fikir pasal keje.. So, korang jangan memandai nak call aku ok! aku warning siap2!.. Kalo ade je call dari opiz, jangan harap lerr aku nak hangkat ok!

keje is keje.. cuti is cuti… ada paham?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: RinnAzrinah

princesseryna.blogspot.com akudiazahraa.blogspot.com suarahatiberkata.blogspot.com hanirzamiharbi.com itu semua aku yang punya...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge