Majlis Sambutan Aidilfitri 2012

Sorry all!.. baru ade masa nak update blog.. hehe.. so bz laa.. tak sempat nak update… da masuk hari ke-23 da kan kite beraya?.. *tengok kalendar*.. aku ade nak share ngan korang nih… hehee..

aku tau korang tak jeles pun.. saje jerr nak tunjuk kat korang… aku bukan ler fanatik CT.. tapi, 1st time aku jumpa CT face to face.. mak aiii!… lawanya dia… terpegun wei…. skin dia memang cantik… body pun cantik…

gambo kat atas nih, time CT datang ke majlis sambutan aidilfitri kat opiz aku.. kat IPK Selangor tuh… aku mane pernah fulltime wei… tapi, disebabkan CT… aku tunggu sampai habis event… sampai tak ingat makan ko… kenyang semacam jerr… letih dok mengejar CT… hahaa…

bukan CT jerr.. Apek ngan Nash pun ade tau… tapi, gambo ngan depa aku malas lerr nak upload kat cnie.. cerr korang try tengok kat fb aku… aku ade upload kat sane kalo x silap… hehehee…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: RinnAzrinah

princesseryna.blogspot.com akudiazahraa.blogspot.com suarahatiberkata.blogspot.com hanirzamiharbi.com itu semua aku yang punya...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge