Antara aktiviti riadah Zahraa…
Dia cukup happy kalau dibawa ke taman permainan..
Gambar kat bawah ni merupakan salah-satu permainan yang digemarinya.

Di taman permainan

Di bawah jambatan Putrajaya

Raya hari tu, kebetulan kawan mama ada buat open house kat Putrajaya.
So, balik dari rumah kawan mama tu, kami pun singgahlah kat jambatan kubu ni…
Saja bawa Zahraa jalan-jalan kat situ..
Dia seronok dapat jalan kat situ..
Tempat tu kan luas…
Ke sana ke mari dia…..
Sampai tak nak balik….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation