Hari nih da masuk hari ke-2 tahun 2013.. Hari nih jugak merupakan hari pertama aku bekerja di tempat baru..(bangunan lama gak).. Aku try buat yang terbaik.. tapi idak ler nak tunjuk pandai kan…. kang naya plak aku kang…

22/1/2013 nanti genap 10 tahun aku berkhidmat ngan gomen nih… eh! tahun nih coti aku da tambah lg 5 hari la… balance coti last year ade 5 hari gak…. owh! maknanye aku ade 30 hari coti untuk tahun nih.. tahun nih gak da bleh isi form KUP.. hhuhu! best2…

Ok! berbalik kepada kejadian hari nih… disebabkan hari nih aku baru jer report duty kat sini… aku ngantuk giler ko tau… rase bosan pun ade… mungkin sebab aku da biase keje kat tempat yg sunyi sepi kot… aku blom bleh adapt persekitaran kat sini… mungkin sbb 1st day kot..

seminggu dua nnt ok la kot kan? itu pun kalo aku masih stay kat sini kan? mane tau ade rezeki dapat kuar dari sini plak kan?.. Insya Allah!… korang pun kena la doakan aku ye.. bukan aku tak suka keje kat sini.. tapi, banyak benda yang aku tak patut cerita kat sini.. cukup aku ngan depa2 je la yang tau… korang tak perlu tau lg kot buat masa nih…

nih sbb aku bosan kot.. tuh yg sempat update belog tuh.. time rehat nih ok… kalo aku rajin nanti2 aku update lagi laa ye…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation