Kemalasan…

Assalamualaikum uols..

Ada lagi ke orang nak baca blog aku nih? Aku tak tau nape aku malas sangat2 skang nih.. nak update blog, malas.. nak tweet pun malas… nak buka pesbuk pun, macam malas… instagram pun, malas update tapi rajin skodeng IG korang…

Sejak2 da pakai domain sendiri nih.. lagi malas nak update.. Ya Allah! pemalasnyaa… aku cuba cari balik semangat yang hilang tuh… tapi, umpama mimpi dalam mimpi… macam tengah bernafas dalam lumpur.. mengah.. semput.. sangap.. semuanya bercampur-aduk.. sebati…

Bukan setakat malas nak update blog… nak terjah blog orang pun aku macam malas… hehehe.. tapi aku tetap rajin terjah blog2 otai macam redmummy.. beautifulnara.. eyriqazz.com.. lizarazak.com… ada lagi 2,3,4 blog yang aku rajin terjah…

nih mood tengah rajin nak menaip… dapatlah 1 entry… esok lusa tak tau la plak… tengok keadaan gak.. aku skang da transfer office baru… everything is new for me.. kecuali 1… hahahaha… still same department with kak nurul… panjang jodoh kita kan?… hahaha… dari labor office.. ke IPKS… sampai la ke sini… jumpa lagi kita… panjang jodoh… tak kira cepat atau lambat…

Dulu… time aku keje kat office atas bukit tuh.. rajin gila wei datang Segitiga Shopping Mall nih… tapi bila dah keje kat area Segitiga Shopping Mall nih… malas plak aku nak keluar… hahaha… sebab kat office nih meriah ngan makanan… nak cari bekpes tak payah gi jauh2… turun bawah je… kalo tak nak beli kat bawah… gi 1A plak… Aku suka gi beli makanan kat 1A sebab ada kicap… hehehe…. Bila hari Jumaat plak.. depa nih rajin nau bawak makanan…. Aku plak suka numpang makan je… gemuks aku tau…. seluar jeans dah sempit… huhu…

Ok uols… aku dah ngantuk.. nak tido…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Kemalasan…

  1. Asyrof Asri says:

    Mudah saja Cikpuan, jika kita malas kita lihat – blogwalking – blog blogger lain yang sama niche dengan kita. 😉

    Maca Cikpuan sendiri yang lebih kepada parenting maybe, family maybe, atau apa-apa sahaja yang terlintas di fikiran seperti blogger wanita lain.

    Cikpuan lihat cara mereka blogging, insyaAllah disana akan adanya ilham datang.

    Saya selalu lakukan perkara ini.;)
    Asyrof Asri recently posted…Menangi Hadiah Tanah Arab Dengan Promosi Kontes

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge