Assalamualaikum uols..

Malam nih mood rajin nak update blog datang tanpa diseru atau dipaksa2… huhu… datang dengan sendiri je… banyak benda yang aku teringin nak share.. tapi, baru type 1 ayat… aku fikir balik.. tak pe ke aku share nih? boleh ke aku share nih? orang tak marah ke nih?… macam2 laaa ada dalam kepala otak nih… sampai akhirnya… aku amik keputusan untuk tak nak share apa2 pun tentang itu… biar laa aku simpan dalam kepala otak aku je… aku tak nak menambahkan semak dalam kepala otak korang plak…

Tapi,

otak aku masih lagi ligat

berfikir tentang

sumpah laknat..

perlu ke?

Da… tak payah jawab… korang tak payah jawab… Allahualam…

Allah SWT je yang maha mengetahui segalanya…

Aku cuma berfikir dari sudut pandangan aku yang serba daif..

Aku jugak tambah serabut sebab budak kecik nih demam…

adik demam

Kesian myDhiyaa nih… demam.. bila tukar bulan baru je demam.. tukar bulan baru je demam… adik..adik.. harap2 esok sihat laa ye.. bosan tau dik.. kakak pun bosan.. tak de kawan dia nak berebut.. adik da tido awal…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Nak share ke tak nak?”

  1. Sepertinya tak ada tuntunan untuk melakukan sumpah laknat pada ajaran Islam,
    Oneblogsocial recently posted…Cara Membina Blog WordPress Menggunakan SoftaculousMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation