Ok! mama malas nak cerita panjang lebar..
mama dah bagitahu kan yang myDhiyaa ada appointment kat Klinik Kesihatan Seksyen 7 tu..
berat adik naik sikit je..
5.3kg..
tinggi tu yang tak boleh nak diterima akal..
ukuran tak pernah betul..
tapi, kalau kata nak repeat..
memang mama malas nak repeat dah..
nak tegur pun malas…
sampaikan nak update pasal appointment pun mama dah malas..
tengoklah next appointment nanti macam mana…
9/7/2012..
kalau ukuran salah lagi..
memang mama suruh repeat time tu terus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation