Maaf.
Tiada entri bergambar.
Cuma nak berkongsi.
My little Princess sekarang suka sangat mengamuk bila jaga dari tidur.
Terjaga jam 2-3 pagi pula tu.
Bagi susu, tak nak.
Bagi bf pun tak nak.
Naik pening dibuatnya.
Geram juga.
Bukan sekali dua Zahraa buat macam tu.
Dah selalu sangat.
Papa dia pun kadang-kadang marah juga.
Ye lah! Dah bagi itu ini pun masih mengamuk lagi..
Kadang-kadang, masa nak tidur pun macam itu juga.
Menduga betullah si kecil ni.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “MENGAMUK…”

  1. Faryza says:

    sori bertanya…zahra nk dpt adik ke?hehehe
    sbb anak sy perangai mcm ni laa sblum sy tau dia nk dpt adik lagi..opss maaf klu salah ye…

  2. ye ke??… x kan kot…

  3. Kancilbiru says:

    dia nak tgk TV kot…hehehe..

  4. ye kot…. slalu kite org tido lambat… tp start astro rosak ari tu… kite org terus tido awal….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation