Hari ini, mama nak share beberapa gambar yang menunjukkan aksi Zahraa sedang menulis.

My pic ya122

Mama pun tak pasti sama ada Zahraa tulis atau conteng buku mama tu..

My pic ya162

Khusyukkan???… Tau tak? Time ni Zahraa sedang conteng kaki dia… Geram dibuatnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “ZAHRAA MENULIS…”

  1. cik panadol says:

    comel…biar die wat ape je yg die nk buat…die dlm proses nk blaja tu…=)

  2. ngan baju2 skali dia conteng…. penat layan karenah dia… tp, kalo dia x de pun…lg sunyi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Post Navigation