Akak makan akak promote.

Dulu akak nih memang kuat migraine. Sampai tahap nak cabut kepala letak kat peti ais. Rasa nak hantuk kat dinding pun ada. EL / MC jangan cakap. Ada tu sampai stock MC setahun tu terus habis tak berbaki. Nasib baik tak boleh carry forward.

Sekarang Kak RinnĀ dah pandai. Akak makan ostematrix + omega guard / B Complex. Bila akak tengok hasilnya akak dah tak ragu-ragu nak teruskan. Serious! Akak tak akan jual kalau tak bagus. Kenapa selepas 2 tahun baru nak jual atau promote? Itulah buktinya. Akak bukan makan seminggu dua terus jual terus promote. Akak dah makan 2 tahun. Akak dah nampak kesannya. Migraine under control. EL / MC pun kurang dalam tempoh 2 tahun tu.

Akak share apa yang akak yakin untuk share dengan semua orang. Akak share sebab akak nak kita sama-sama sihat. Apa-apa saja yang mendatangkan kesan yang sangat baik, akak tak ragu-ragu nak share.

Tak mahal ke? Kak RinnĀ fikir long term punya investment je. Cuba dulu barulah boleh cakap tentang harga. Berbaloi atau tidak. Kalau nak dapat harga murah, jadilah ahli. Akak pun jadi ahli sebab nak makan sendiri je. Tapi bila dah terbukti kesannya pada diri sendiri, akak pun confident nak share kat semua.

Bukan sekadar kalsium

Bukan sekadar kalsium

Nak beli? Nak tau lebih lanjut? Nak lagi banyak testimoni? Nak join ahli? Contact akak di talian 012-2676315 (Kak Rinn). Whatsapp boleh. Telegram pun boleh. PM pun boleh jugak.

Assalamualaikum..

Nampak macam dah hampir setahun aku tinggalkan blog ini. Bolehlah diibaratkan seperti rumah kosong yang setahun ditinggalkan. Bersawang. Lipas, tikus semua ada. Itulah yang terjadi. Konon-konon nak jenguk blog, bukalah kat handphone. sekali keluar ‘tutttttttttt’… terkejut mak!. Blog ini diserang malware!.. Cepat-cepat minta bantuan daripada salah-seorang blogger. Alhamdulillah! dengan bantuan saudara Hadihaizil Din, blog aku dapat dibersihkan dengan segera.

Tak banyak yang aku nak cerita. In Shaa Allah! lepas ini aku akan cuba meluangkan masa untuk update blog ini. Aku akan hidupkan semula blog ini. Tapi, aku nak cerita pasal apa? Boleh bagi idea? Mungkin aku patut cerita pasal shaklee. Ataupun cerita pasal si kembar. Aku dah lama tak menulis. Tak tahu apa yang aku nak tulis. Bantu aku…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...