Beta Thalassaemia Trait

Mulai daripada tarikh 19/07/2011 maka sahlah aku memang ada Thalassaemia Minor ataupun dikenali sebagai Beta Thalassaemia Trait! Siap ada kad pengenalan pesakit tu! Wajib bawa ke mana saja bagi memudahkan orang ramai menghulurkan bantuan jika berlaku sesuatu yang tidak diingini.  Pembawa (Thalassaemia trait) selalunya tidak mempunyai simptom (asimptomatik). Namun demikian,

DEMAM…

actually, N3 nih da lame gak terperap kat Windows Live Writer… kalo korang tgk tajuk N3 kat atas tuh laa kn, korang pk sape yg demam? aku? abg? atau, c kecik zahraa? nak tau???……………… tgk laaa sendiri erk… nih laa gambo org yg demam tuh… cian jerrr aku tgk zahraa

Scroll Up