PENJELASAN!

Aku tension setiap kali orang bertanya kenapa tak belajar driving? Rugilah kalau macam tu.. Kalau diikutkan hati, aku memang teringin nak drive kenderaan sendiri.. Aku nak belajar driving.. Tapi, orang lain tak tahu masalah aku.. Trauma yang aku hadapi… Orang lain tak alami apa yang aku alami.. Orang lain cuma

CITA-CITA

Kamu ada simpan lagi tak buku kemajuan pelajar masa sekolah dulu? Aku dah tak tahu simpan kat mana. Dah kena gigit dengan tikus kot.. Maklumlah! dah berapa tahun dah aku tinggalkan bangku sekolah. Kalau buka page yang terakhir, perasan tak column yang ada tanya cita-cita tu? Time aku belajar dulu,

ANAK KESAYANGAN?!

Kenapa anak kesayangan selalu menyusahkan orang tua? Aku cukup geram dengan orang-orang sebegini. Sudahlah ditatang bagai minyak yang penuh.. balasannya? kau berikan tuba untuk mereka. Manusia jenis apakah kau ini?  Tahukah kau bahawa kau telah banyak menyusahkan ibu bapa? Dari kecil sampailah dah kahwin pun, kau masih nak menyusahkan orang

DARI KISAH BENAR : PAGAR MAKAN PADI

Cerita seorang teman yang tidak ingin dikenali tetapi mahu kisahnya dikongsikan bersama. Bukan untuk menagih simpati. Tapi, sekadar mengingatkan para readers agar sentiasa berjaga-jaga dengan orang di sekeliling kamu. ——————— Sampai sekarang aku masih berdendam dengan lelaki. Mengapa? Semuanya kerana  lelaki itu. Lelaki yang sepatutnya menjaga aku tapi telah mengambil

Scroll Up