3 bulan

Hi!… Dhiyaa again.. Hari ni.. 10/2 kan? maknanya saya dah cukup 3 bulan.. saya dah besar.. Kakak saya pula dah 2 tahun 11 bulan.. 4/2 hari tu. tapi, sebab mama saya malas makanya tak berupdate.. hah! ini kakak saya.. See? kakak saya memang sayang sangat kat saya.. saya pun sayang

Baby Dhiyaa

Rasanya hampir sebulan juga mama tak update blog ni kan? Bukan apa.. mama rasa letih sangat.. untuk tidak menghampakan.. mama nak perkenalkan orang baru dalam family mama.. Orang baru dalam family mama ni namanya Dhiyaa.. Buat masa sekarang ni, kami panggil Dhiyaa adik.. Dhiyaa dilahirkan pada 10/11/2011 jam 3.22 pagi

Scroll Up