Stlh penelitian dibuat, akhirnye mama zahraa dpt menarik nafas lega…. fuhhh!!!…. tp, sblm mengumumkan pemenang… ape kate kite cite ttg contestant yg x berjaya dulu… spy dpt diamik ‘action’…huhu

gambo2 sume mmg da menarik… tp, malangnye ramai yg TERLUPA syarat no.4….

4. Sila tepek banner di atas kat sidebar anda dengan pautan ke laman contest ini… ( Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry ) – No linkback will be disqualified!!!….

cuma 2 contestant je yg menepek banner tersebut kat sidebar masing2…. secara jujurnya, ketiadaan banner kat sidebar menyebabkan penyertaan mereka DISQUALIFIED…. mama zahraa mohon maaf ye kpd yg x berjaya tuh…. insya allah akan ade lg contest2 sebegini pd masa mendatang… jgn bosan menunggu ye…..

ermmm…. antara 2 contestant yg memenuhi syarat tuh plak masih memeningkn mama zahraa…. x tau nak pilih yg mane….

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

1. done! 2. done! 3. done! 4. done! 5. done!

http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest31dec.html

1. done! 2. done! 3. done! 4. done! 5. done!

so, mama zahraa pun mintak laa bantuan papa zahraa utk buat keputusan… jeng…jeng…jeng….. pemilihan gambo nih pun adlh kerana keceriaan yg ditunjukkan dlm gambo tersebut… skali lg ZAI KULIM memenangi contest anjuran mama zahraa… tahniah!!!…. hadiah akan dikirimkn slps mama zahraa kembali dr sabah….

akif wirdas

nur aina balqis

http://ainanizar.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

nur qistina Olivia

http://qistinaolivia.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

lyna nurfitrina

http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/baby-with-pampers-contest.html

akif wirdas

http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest31dec.html

syahmi

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

mama zahraa baru berkesempatan untuk mengupdate gambar2 baby yg menyertai contest ini….  tp, contest kali ni kurang mendapat sambutanlah.. apa sebabnya erk??… anywayz, agak senang bg mama zahraa untuk mencari pemenang coz tak ramai… tak de laaa pening sgt kn…hehehe

insya allah!!!… mama zahraa akan membuat penelitian yg sgt2 mendalam untuk memilih pemenangnya…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...