Puasa yang tidur!

Time awal-awal preggy dulu, asyik nak tidur je.. Tak kira siang malam.. Kalau dapat tidur, itu memang nikmat. Tapi, bila dah masuk 2nd trimester tu.. aku dah kurangkan dah aktiviti tidur siang malam tu.. Apa yang menjadi masalahnya sekarang, lepas berbuka puasa.. sebaik sahaja habis solat maghrib, confirmed! aku mesti

Salam Ramadhan!

Salam Ramadhan Al-Mubarak untuk semua. Maka, secara rasminya diumumkan bahawa esok adalah hari pertama kita semua akan berpuasa. Tapi, time penyimpan mohor besar raja-raja yang baru tu buat announcement… aku tak de feel.. tak berdebar-debar langsung… tak excited.. hahaa… Sumber : sini Anyway, jangan lupa pasang niat berpuasa tau… Ini niat

DUGAAN BERPUASA

Perghhh!!!…. tajuk tak boleh tahan. Actually, aku sedang berpuasa ganti…opsss!!… terlepas sudah… Alhamdulillah!.. setakat ini, aku berjaya menghabiskan puasa sehari setengah. Masih ada balance 5 hari setengah. Boleh pula main kira setengah-setengah. Macam kembali ke zaman kanak-kanak riang ribena je aku rasa. Untuk information, office aku bersebelahan je dengan pantry.

Scroll Up