Hantu Game!

Aku memang gila game.. Macam budak-budak kan? Hahaha! nak buat macam mana.. Inchek Hubby pun gila game juga.. tapi, dia tak layan game yang macam ini.. dia layan strategy game… Time mengandungkan si kakak dulu, aku asyik layan game je.. Sampaikan si kakak pun sekarang dah pandai layan game… Pantang

TAKAN!

Zahraa sekarang suka tengok channel BabyTv..Tak ingatlah pula channel berapa…Dan, bila dia nampak mama or papa dia pegang remote astro..dia akan bertempik kuat…menyebut perkataan ‘takan’…hahaha!…takan itu membawa maksud tekan..Pekat sungguh slang Sabah si kakak ni…maklumlah! pengasuh dia pun orang Sabah juga…So, takkan hilang slang Sabah tu..Insya Allah!..At least, dia faham

ZAHRAA DIDERA??….

Terkejut tengok tajuk entry ye? Eh!… Janganlah salah faham..Mama pun ada sifat perikemanusiaan juga…Tengok gambar kat atas ni dulu…Kesan-kesan itu bukan disebabkan oleh deraan @ lain-lain perbuatan yang sama maksud dengannya…Itu sebenarnya hasil tenyehan lipstick yang dibuat sendiri oleh Zahraa…Dan, lipstick tersebut telah patah beberapa hari selepas itu…Juga disebabkan oleh

Scroll Up