DUGAAN BERPUASA

Perghhh!!!…. tajuk tak boleh tahan. Actually, aku sedang berpuasa ganti…opsss!!… terlepas sudah… Alhamdulillah!.. setakat ini, aku berjaya menghabiskan puasa sehari setengah. Masih ada balance 5 hari setengah. Boleh pula main kira setengah-setengah. Macam kembali ke zaman kanak-kanak riang ribena je aku rasa. Untuk information, office aku bersebelahan je dengan pantry.

CERITA HARI INI

Dimulakan dengan Bismillah….. (nyanyi ikut irama nasyid ok!) Baru nak mula dah terbersinlah pula. Ada je halangan untuk aku memulakan kerja-kerja mengupdate blog. Apapun, jom kita teruskan kepada tujuan penceritaan pada hari ini. Hari ini merupakan hari yang ke berapa dalam tahun ini erk?.. Aku tak sempat nak kira. Ada

Scroll Up