Contact

Required fields are marked *.

Your information
Your message
Confirmation

6 responses to “Contact”

  1. ani says:

    Assalamualaikum dear. Nak tanya pasal entri ni [http://princesseryna.blogspot.com/2011/10/update-entry-macam-macam-voucher.html].Pasal Zest Leisure Travel & Tour Agency. My husband terkena minggu lepas, belum cakap apa2, dia cakap dia dah caj sebanyak RM400+ pada hubby. Dia kata bayar lepas dari surat statement dari dia. Bila kita cakap tak mahu, batalkan dia tak reply pulak. Risau betul. Bukan sikit duit tu, nak dekat RM500 juga. Dah kerja penat2, orang lain suka hati curi duit kita.Boleh bagi pandangan macamana nak buat ye?

    TQ

    • RinnAzrinah says:

      tak pyh layan! sbb byr guna credit card tau… dalam kita dok sembang ngan dia tuh… kita tak sedar & terbagi plak 3 digit no blakang tuh… abaikan je panggilan2 mcm tuh… itu strategy marketing yg nak senang je… depa nak dpt customer mcm gitu laaa…

      • ani says:

        sekarang pihak tu dah tolak RM499 dah padahal tak cakap setuju pun. Adoi, pasni harapnya takdelah dia contact nak suruh bayar itu ini. Tak perlukan pun semua tu. Kami anggap duit tu bukan rezeki kami je, tapi tu la memang rasa ralat sebab macam ditipu, cakap beria je, perempuan Melayu pulak tu. Tak tahu nak buat apa sekarang, biarkan je kot.

  2. ani says:

    dia terus masuk dalam credit card punya bill.urmm..tak tahula, manusia zaman sekarang ni

  3. Melur says:

    Saya baru terkena………mcm mna…leh tarik balik x rm499 tu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge