Assalamualaikum wbt.

Macam dah lama Kak Rinn tak halo-halo u all kan?. Ok, bagi warga Shah Alam yang masih tercari-cari supplement @ makanan kesihatan yang terbaik dan tak tahu nak cari di mana, jangan risau. Akak boleh bantu. Akak kan Pengedar Shaklee Shah Alam. In Shaa Allah. Awak tanya akak jawab.

mencari Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Shah Alam

Kak Rinn mula terjebak dengan Shaklee ni pada tahun 2014. masa tu tengah mengandungkan si kembar. HB low sokmo. Mula-mula order melalui seorang sahabat maya. Belum ada perasaan nak jadi ahli lagi. Tapi, lama-kelamaan terjatuh cinta pula. Nak dijadikan cerita, sebelum serah diri ke Hospital Sg. Buloh, Akak dah siap-siap order set berpantang dengan seorang lagi sahabat maya yang namanya Tinie Badri. Perkenalan dari asamboi membawa ke dunia Shaklee. Dia berjaya menyebabkan akak terjebak dalam ini cerita Shaklee. Maka jadilah Kak Rinn ahli Shaklee.

Akak paling suka dengan pengisian rohani dalam Shaklee di bawah group kelolaan mami tinie, ummi mai… belum pernah akak jumpa mana-mana MLM yang memberi penekanan dalam pengisian rohani.. Sedikit demi sedikit berlaku perubahan dalam diri ini… solat 5 waktu.. alhamdulillah! walaupun ada ketikanya tertinggal jugak.. tapi bila dah tertinggal, gantikan la… qada’.

Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Shah Alam

Kak Rinn dulu selalu mengalami migraine yang sangat teruk. Sampai dua tiga hari seksanya. Macam nak hantuk kepala kat dinding tapi selepas 2 tahun amalkan makan ostematrix dan vitamin b-complex / omega guard. Akak dah nampak kesannya. Migraine under control. EL / MC pun kurang. Akak share apa yang akak yakin untuk share dengan semua orang. Akak share sebab acik nak kita sama-sama sihat. Apa-apa saja yang mendatangkan kesan yang sangat baik, akak tak ragu-ragu nak share.

Akak kan Pengedar Shaklee Shah Alam. Awak tanya. In Shaa Allah akak jawab.

Jangan lupa contact akak ya. 

Rinn Azrinah – 012 267 6315

FB : Rinn Azrinah

IG : Rinn Azrinah

C.O.D : Alam Budiman, Nusa Rhu, Cahaya SPK, Sunway Kayangan, Bukit Jelutong, Meru, Kompleks PKNS, Plaza Alam Sentral, Sacc Mall dan kawasan yang berhampiran.

Pos laju ke seluruh Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...