mcm biase gak.. mlm nih aku tido lambat skeet… nak study and ++… aku nak study tp mate da ngantuk da nih… x pe laa… jgn pakse sgt study… kang leh jd gilerr aku… aku nak siapkan assignment PAD120 nih…. x settle2 lg…. bilerr nak settle nih… assignment ACC114 pun ade gak nak kene settle…. tp aku da ngantuk da nih…. tido laaaa… malas nak sambung…. tido dulu…….

7.38 am; sepatutnye aku da sampai opiz da time nih… tp disebabkan driver bas rapid T522 yg agak bengong, aku sampai opiz lambat skeet laa.. tp punch card x merah laa… bas T522 tu spatutnye masuk Subang Parade dulu baru g Sunway… tp ari nih dia masuk sunway dulu… sume yg ade dlm bas tuh bengang jer… mane x nye, memasing da terlambat…. sakit ati tul….


8.00 am; arghhh!!!… aku kene jadi telefonis lak ari nih…. tidak!!!… nih laa saat2 yg aku paling x suke… aku dok kat tepon nih dari pagi sampai petang… dok pass call kat officer tp ade lak officer yg x mo pick up call… tension jerrr!!!… rase cam nak campak jerr tepon tuh g tingkat bawah… biar rosak sume.. x le sakit ati sgt…. tulun… tulun laaa kami… same2 lerr bg kerjama dlm hal nih…. nih x, asyik nak salahkan kami2 nih jerrr…. tension tul….

1.00 pm; time nih lg sakit ati…. g mkn kat wak… tp order x sampai2 lg.. jam da nak kul 2 da time tuh… last2 aku, kak ita ngan ja tinggalkan je tempat tuh… ngan perut yg lapo… x kan nak tunggu lg kan?… cabut je laaa…. da org buat x tau ngan kite……. akhirnyerrr kite org g mcd gak…. da perut masuk angin da…..


3.45 pm; x sangka tul depa buat surprise birthday cake utk kami2 yg lahir dlm bulan 1,2 & 3…. x sangka tul laaa….


nampak sedap kan???… mmg sedap pun… tp aku x laa tamak nak amik byk… huhu….

sempat gak posing tuh!!!… aku tinggal jerr tepon… malas daa… da nak blk nih….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...