Assalamualaikum uols..

Aku pernah janji nak update blog kan? tapi tak terupdate2 pun kan.. menyampah je rasa kan? Ok laa.. today aku cuba jugak curi time utk update blog.. Actually, tak de apa2 yang menarik pun dapat dikongsikan bersama ngan korang..

hurmmm.. cuma, semalam ada 1 kes nih.. kat ATM Machines.. Tak ramai pun yang beratur nak amik duit tuh… yang jadi masalahnya, acik kat depan aku tuh plak.. banyak nau kad yang nak dijolok ke dinding tuh… hangin aku wei… aku tunggu punya lama… ingatkan jolok 2 kad da settle da… ghopenye ada 3-4 kad lagi tunggu turn nak dijolok kat dinding tu… bengang ok! last2 aku pindah kat ATM Machine yang ada kat sebelah tuh.. charge RM1.00 sbb bank lain kan… pedulik laaaa… aku memang pantang betul bila orang dok terhegeh2 jolok dinding kat depan aku… nasib baik laa tak kena maki ngan aku…. aku ingat nak suruh dia bawak skali ngan tong2 duit tuh….

ok! abis pasal bengangkan kes semalam… Citer lain la plak..

Bulan Rejab dah sampai.. maknanya bulan Ramadhan tak lama lagi la tuh nak menjenguk kita… Aku skang nih tengah mengganti puasa yang terlepas hari tuh… sambil2 tuh puasa sunat senin khamis… temankan mr.hubby tuh laa… kejap je kan masa berlalu… macam baru je masuk bulan Muharram… skang da Rejab… pas tuh Syaaban… pas tuh?……………. korang da ganti blom puasa last year?… kang kena bayar fidyah…

Anak2? semua ok jer…

minggu depan aku coti seminggu…

ke mana?

tunggu laaa ye entry akan datang…

itu pun kalo aku rajin nak update…

update nih pun curi2 time jerr kat opiz… time rehat ok… bukan time keje…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...