Hahhaa… selagi masih dalam bulan Syawal.. jangan harap lerr nak kuar citerr lain.. kite abiskan dulu citer raye k… hahaha… macam yang korang tau.. this year, aku beraya kat kampung aku… best gak laaa wei… round abis gak laa.. tuh pun ade lagi rumah yang tak sempat nak g tuh…

time nih da malam da nih… kat rumah pakcik aku… tuan umah tuh hah baju kaler pink.. puan umah pakai baju kaler biru tuh…

¬†yang nih.. aku tak hengat kat umah sape… maklum laaa.. balik pun 2 tahun skali…

yang baju kuning tuh makcik aku.. kira adik pompuan bongsu mak aku laaa.. yang dok tengah tuh… cousin aku… depa 2 orang nih ustazah… sorang ustazah KPLI.. yang sorang KAFA… *abaikan orang blakang sebab tak brape nampak*… hahaha… hah! yang baju coklat tuh… aku laaa.. bagi korang yang tak kenal aku laaa kan.. saje jerr nak intro… hehehe…

¬†yang baju coklat tuh.. kompom korang da kenal… sebelah baju coklat tuh.. adik ipar kepada si baju coklat tuh…. yang baju kuning ngan yang baju hitam tuh.. tak yah intro da laaa… scroll up ok! ….hurmmm.. yang tudung kaler pink tuh… kira ipar si baju coklat jugak laaa… laki dia tuh cousin si baju coklat tuh…

** aku tumpang camera orang je.. aku tak banyak amik gambo… hahaha.. kat mane ade orang amik gambo.. kat situ aku menyelit… hehehe…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...