PINDAH!

Baru seminggu pindah rumah baru. Rumah yang aku dan Inchek Hubby beli dengan hasil titik-peluh kami bersama. Tak jauh dari rumah yang kami sewa sebelum ini. 5 minit perjalanan dari rumah sewa ke rumah tersebut. Sebelum ini, kami boleh keluar dari rumah dalam pukul 6.30 – 6.35 pagi. Tapi, sekarang

MUKA BAIK…

Mama nak share 1 gambar dengan kamu…Gambar baru… Muka baik je kan?…Jangan tak tau….Zahraa ni lasak bukan main..nama je perempuan..tapi perangai macam lelaki..panjat sana…panjat sini..smack down mama..smack down papa…  Hari-hari mama pening nak layan karenah dia..Tapi, kalau dia demam..risau juga..ye lah… kita dah biasa tengok dia aktif..tiba-tiba, terbaring lesu..Sedih tau…Nakal-nakal

VAIO ATAU AIWA?

Dah lama aku nak update pasal ni.. tapi, aku selalu lupa. Kalau aku tak lupa, mesti aku penat.. Bila aku penat, maknanya, tiadalah update. Ceritanya begini….. Last two weeks punya cerita, kalau aku tak silap. Aku lepak kat surau office sementara menunggu Inchek Hubby datang jemput. Macam biasa, aku mesti

SENI…

Alamak! habis 2-2 tangan dia conteng…Malulah tu… tutup muka… Bukan setakat tangan…Muka pun dia conteng sekali…Anak yang bertuah…Inilah yang dinamakan seni…..Kecil-kecil pandai conteng muka sendiri…Jangan besok dah besar conteng muka mak bapak pula…Minta dijauhkan………….

Scroll Up